Netwerk mee! Elke laatste vrijdag van de maand

…… ¬†Bedrijvennetwerk Stadskanaal is een initiatief van Jan Luikens (Bandencentrum Luikens), Yvonne Luikens (Bandencentrum Luikens), Henk Sanders (Petra Sanders Schoonmaakdiensten) en Gezinus Stotefalk (G-Com automatisering).

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is dat bedrijven in de buurt weten wie je bent en wat je voor elkaar kan betekenen. Samen sta je sterk en genereer je onderlinge omzet. Ons motto: georganiseerd zonder regels.

BnS organiseert elke laatste vrijdag van de maand een netwerklunch voor ondernemers. De lunches vinden plaats van 12.00 tot 13.00 uur in Restaurant De Rode Loper aan de Tinnegieter 35 in Stadskanaal. In een ongedwongen sfeer brengen wij een groep ondernemers bij elkaar. Zonder vast programma. Voor de lunch betaalt u ‚ā¨ 12,50 aan De Rode Loper.

Graag nodigen wij u uit om een lunchbijeenkomst bij te wonen. U kunt zich vrijblijvend voor elke lunch aanmelden via het formulier hiernaast, zodat het restaurant voldoende tafels en stoelen kan klaarzetten. Tot ziens!

Geef met het onderstaande formulier aan ons door of u aanwezig bent op een bijeenkomst. Verplichte velden zijn met een * gemarkeerd.

Aan- en afmelden
Opmerking
Bevestigen